Events

Buitensportevenementen

Ook buitenevenementen kunnen wij van geluid voorzien met onze lange-afstands-omroepinstallatie. Met kilometers kabel en meer dan 50 speakers kunnen we jouw publiek voorzien van commentaar, en/of achtergrondmuziek.

Deze installatie is nagenoeg weersonafhankelijk en kan dus tegen een (regen) stootje! Wij zijn in staat om 3 verschillende omroepsystemen op een evenement te plaatsen. Denk hierbij aan een paardenconcours, wielerronde, voetbalwedstrijd enzovoort. Interesse naar de mogelijkheden?

Met onze professionele aanpak en meer dan 10 jaar ervaring met deze geluidsinstallaties bespreken we eerst jouw wensen, en maken daarna een offerte op. Bij akkoord zorgen wij voor de rest en kunt u zich concentreren op andere zaken. Wij komen de installatie namelijk op-en afbouwen en zijn altijd in de buurt in geval van calamiteiten.

Presentaties

Presentaties voor een (groter) publiek? Wij verhuren hiervoor ook de geluidsinstallatie met draadloze (druppel) microfoons, lichten u graag uit en voorzien u indien gewenst van een podium. Toepassingen zijn oneindig: denk aan prijs/diploma uitreikingen, commentaar bij gelegenheden of businesspresentaties met beamer.

Wij komen de installatie op- en afbouwen zodat u zich op andere zaken kan concentreren.