DJ Melvin

DJ MelvinMet de ervaren DJ Melvin en uw voorkeur weet hij altijd de juiste muziek te draaien voor uw gasten. “Het geeft mij veel energie en voldoening om de gasten te zien dansen op de muziek die ik draai.”

"Ik probeer er voor te zorgen dat alle gasten van hun favoriete muziek kunnen genieten. Hierbij gaan we met de tijd mee, denken we met u mee en proberen we er alles aan te doen om uw feest te doen slagen."

Door de uitgebreide muziek database is het mogelijk ook uw verzoeknummers af te spelen. Met de hits van toen en nu speelt DJ Melvin in op de sfeer van uw Bruiloft-, Bedrijfsfeest, Personeelsfeest, Receptie, Dancefeest, Schoolfeest of Verjaardagsfeest.

Wij kiezen alleen voor professionele apparatuur van hoge kwaliteit waarop we kunnen vertrouwen.

DJ Simon

DJ Melvin"Ik ben Simon en ik draai al een aantal jaar op verschillende feesten. Ik vind het super tof om lekker met muziek bezig te zijn en anderen hiermee te entertainen. Als ik draai ben ik volledig in mijn element."

"Het gevoel en de energie die ik hiervan krijg is geweldig. Precies de goede nummers draaien vind ik altijd een mooie uitdaging. Ik draai het liefst (Nederlandse) hiphop, afro house en club muziek, maar ik kan ook andere muziekstijlen draaien."

"Hopelijk tot snel en dan maken we er een mooi feestje van!"

DJ Frank

DJ MelvinHi, ik ben DJ Frank en vind muziek een van de mooiste dingen wat er is, voor iedereen is er wel genre waar je plezier uit kan halen.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat niet uit naar een bepaald genre, maar luister veel verschillende soorten muziek afhankelijk van waar ik dat moment vrolijk van wordt.
Dit kunnen hits uit de jaren '70, '80 of '90 zijn maar ook hits van nu of Nederlandstalig.

Hierdoor heb ik veel muziekkennis opgedaan door de jaren heen en ben dus allround inzetbaar.

We kunnen met de muziek alle kanten op, wat de voorkeur voor muziek ook is, verzoekjes zijn altijd welkom!

Op maat

Bij elk echt feest hoort muziek. Maar voor een écht topfeest moet je bij ons zijn. De Audioline Drive-in Show is inzetbaar bij elk feest; van klein tot groot. Desgewenst kunnen wij ook een thema aanhouden.

Bij elke Drive-in Show is in ieder geval een DJ-installatie met muziek, luidsprekers, licht en een rookmachine inbegrepen. Maar bij grotere feesten kan dat allemaal uitgebreid worden. Zo komen dan de DJ-Booth met ledverlichting, subwoofers, laserlichten en optioneel zelfs een podium erbij.

Als je ons inschakelt, hoeven de gasten en jij alleen nog maar te genieten van het feest. Wij zorgen wel voor lekkere muziek en goed licht.

Drive in shows